poza articol 3

Campanii

Gazele de sist reprezinta cel mai greu subiect al momentului pentru complexitatea intregului proces tehnologic si, mai ales, pentru pericolele pe care le intalnim la tot pasus, pericole ascunse de catre guverne si companii, pentru ca populatia sa nu-si dea seama ca se afla fata in fata cu dezastrul. Sunt implicati bani multi, extrem de multi cum poate niciodata nu au fost aruncati in joc. o singura sonda de explorare inseamna cheltuieli de 100 de milioane de dolari. La final cineva trebuie sa-i plateasca si nu companiile.Vama_Verde

Lupta noastra a pornit initial ca un protest fata de secretomania guvernului Ungureanu fata de modul in care urma sa semneze acordurile cu Chevron. Nu stiam ce se ascunde cu adevarat in spatele unei afaceri care se vede cu ochiul liber ca dureaza putin si in urma ramane prapadul. Se ascund multi bani, bani storsi din nimic, o parte dintre ei cheltuiti pentru a ascunde dramele umane din zonele de explorare/exploatare, comunitati alungate, comunitati contaminate si imbolnavite, comunitati aruncate in iad pentru a satisface lacomia fara margini a unor companii infratite cu politicieni de toate culorile.

Lupta mai grea in acest moment nu stiu daca exista si, ca oricare lupta are nevoie de sustinere. Avem nevoie de oameni activi, priceputi, avem nevoie de oameni specializati in IT, avocatura, media si nu numai. Avem nevoie de creativitate, de idei, de strategii, de implicare si popularizare. Avem nevoie si de sustinere financiara pentru campania de informare nationala. Pentru donatii apasati aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: