Niste Baieti

Artisti Impotriva Fracturarii

Campania împotriva exploatării gazelor de şist atrage de partea ei artiştii români. Am conceput o planşă cu un mesaj elocvent pentru dreptul la un mediu sănătos şi iată-i alături de noi pe: Subcarpați, El Negro, Luna Amara, DJ Vasile, Norzeatic, DJ Undoo, Dj Jo.E, Three Circles, Space Needle, Poetrip, Shesdead, Ikhaya Drum, Retro Future, Fanfara Extraterestră şi Poetrip, Les Elephants Bizzares, Aria Urbană, …

Artiştii ce ne susţin : Subcarpați, El Negro, DJ Vasile, DJ Undoo, Dj Jo.E, Three Circles, Space Needle, Poetrip, Shesdead, Ikhaya Drum, Retro Future, Fanfara Extraterestră şi Poetrip, Les Elephants Bizzares, Aria Urbană.

5 păreri la “Artisti Impotriva Fracturarii”

  1. Uniti vom invinge ! Distrugerea ecologica a Romaniei, a intregi Planete ! Purtatorul de cuvint al talibanilor majoritari Tradatorul Ponta, numeste activisti, extremisti, in sedinta Capilor C.S.A.T-ului eram numit extremisti . Le-am scris baietilor cu ochi albastri securisti neo-securisti, sa nu mai urmareasca activisti.

  2. Sustin s aceasta campanie impotriva gazelor de sist care a inceput undeva la sfarsitul anului trecut prin SUA, in acest sens s-a deschis o cauza (causes>facebook)!Sunt nemultumita de faptul ca oamenii au uitat de solidaritate si simt civic, sper ca in curand sa deschidem ochii si sa luam atitudine!Schimbarea va fi posibila umar la umar, altfel se va alege praful de Romania!Spun NU GAZELOR DE SIST, POLUARII CU CIANURI SI GUVERNARII DE RIZORII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: