Contact

Pentru sugestii, intrebari, idei, scrieti-ne la:

stopfracturare[at]gmail.com

Pentru a va implica in actiunile STOP FRACTURARE, va puteti intalni cu echipele de lucru la adresa:

Strada Sagetii nr 7, Bucuresti

17 păreri la “Contact”

 1. La Trei Brazi spre Paraul Rece,Predeal se taie totul razant fara marca . Am sunat si la politie la 112 si nu a venit nimeni. Bataie de joc. A zis ca vine cineva dar sa le dau nr de masina. Am stat 4 zile in zona si nimic.
  Iar tot dealul in partea stanga a inceput sa se taie razant !!!
  Daca aveti cum sa faceti ceva , ca nimeni nu face nimic . O sesizare sa se ia in seama.Era singura zona unde de ani buni nu sa taiat si sa pastrat intacta. Jaful si distrugerea padurilor a ajuns si aici.

 2. De cateva saptamani in com Plopu, judetul Prahova au aparut masinile firmei PROSPECTIUNI care se ocupa cu prospectarea gazelor de sist. Din ce in ce mai multe, insotite de utilaje si firma de paza. Au intrat pe terenurile oamenilor fara sa intrebe, au montat tarusi si cabluri.. Locuitorii comunei nici nu au apucat sa se dezmeticeasca bine si de altfel nu au fost informati in nici un fel. Am incercat sa vorbesc cu o parte dintre locuitori, le-am explicat pericolul exploatarii gazelor de sist, am incercat sa fac ceva. Am incercat sa pun intrebari consilierilor locali si primarului dar m-am lovit de un zid. Am facut si am impartit pliante cu pericolele exploatarii dar si cum se realizeaza aceste prospectiuni. Am insa senzatia ca trebuie mai mult de atat si sincer nu stiu ce sa mai fac. Avem nevoie de ajutor inainte sa fie prea tarziu.

 3. Bună ziua!
  Vă anunț că mai multe tiruri din jud. Mureș transportă mai multe piese necesare montării unei sonde de șist în zona Independența, jud. Galați. Informația am primit-o în urma mai multor discuții cu alți câțiva șoferi.
  Aceleași mașini au transportat piesele necesare pentru montarea sondelor din județul Buzău.
  Să facem ceva!

 4. Constuctia de MHC-uri nu se poate opri?
  Astea poate sunt mult mai daunatoare naturii decit exploatarea gazelor de sist!

 5. Viitorul nostru, al tinerilor este in pericol, sanatatea noastra si a copiilor nostri este in pericol. TINERI, TREZEITI-VA!!! ROMANIA E IN PERICOL, VIITORUL NOSTRU E IN PERICOL… SA NU PERMITEM SI NI SE FURE DREPTUL LA O VIATA SANATOASA, FARA POLUARE

 6. nu este atat de grava situatia, se va reduce specia umana, care dealtfel este extrem de poluanta, mnacare la pachet, KFS, MC,DONALDS ETC, PETURI , AMBALAJE DUPA AMBALAJE SI TONE DE HAINE SI DE GUNOAIE ARUNCATE, MASINI DELUX SI CU MULTI CAI PUTERE, BECURI DE 100 DE W SI RECLAMA LUMINOASA, MASINA CU 7 LOCURI( DOAR 2 PERSOANE CIRCULA CU EA), si uite asa cate rujuri si demacheante casa cu 5 camere pentru 2 persoane, este incalzita toata,si centrala pe curent ca e mai confortabil, pe soare e gratis si confortabil dar tot mai bine e pe curent cu taxe si accize etc. intr-un fel merita sa se reduca populatia globului, dar, nu sunt deacord cu distrugerea in continuare a terei, unde sunt programele de educare de organizare pentru poluare etc, si simtul civic si bunul simt????, la mama dracului , acolo sa va duceti toti care poluati, iresponsabil. iar guvernantii daca vor aproba asa ceva merita sa fie jupuiiti de vii in public foarte incet, intai copiii lor si apoi ei. nu cu ghilotina cum a fost in Franta , ci cu cuterul si clestele, si pusa saramura hidraulica pe tesut, derma si epiderma cioplite incet, eventual cu calcatorul unde e mai groasa si nu merge din cutit, iesiti in strada strigati impotriva celor care vor sa aprobe legea, blocati drumurile nationale si nu va lasati, eu am constiinta mea, voi lupta de acasa, si voi semna toate tabelele impotriva fracturarii, dar nu uitati ca si voi sunteti cei care poluati prin risipa pe care o faceti, cu lucrurile care va inconjoara sau pe care le consumati.

 7. Cazurile Rosia Montana si cel a Gazelor de Sist au fost puternic mediatizate pe bun dreptate fara rezultate practice si fara expicatii pentru publicul larg.
  Exista un caz in Romania care reprezinta o proictie in timp al viitoarelor proiecte ca exemplu de ignorare a legii, abuz de influenta si santaj al angajatilor dar cu profit record pentru administratori cu consecinte deosebit de grave pentru mediu si pentru populatia expusa. La granita dintre judetele Salaj si Bihor exista exploatarea de la Suplacul de Barcau care extrage titeiuri foarte grele prin combustie subterana. Combustia subterana a fost abandonata peste tot in lume datorita lipsi de control si consecintelor deosebit de grave pentru mediu mai ales pe termen lung. Poluarea masiva cu compusi inalt cancerigeni de la Suplacul de Barcau va afecta gerav sau terminal in anii care vor urma un numar foarte mare de persoane datorita zonei de expunere dens populate. Situatie perfect cunoscuta de autoritati dar musamalizata din cauza coruptiei santajului si ingnorantei Dar cum administarea este responsabilitatea OMV Petrom cea mai influenta companie din Romania totul este trecut sub tacere
  Opriti combustia subterana consecintele asupra mediului sunt mult mai grave decat orice alt procedeu ca fracturare hidraulica in sonde orizontale sau lacuri masive de ape cu metale grele si cianuri. Zona Suplacul de Barcu este compromisa definitiv dupa 40 de ani de abuzuri si poluare si va ramene asa pentru todeauna

 8. Multumim pentru sugestie! Am afisat-o pe prima pagina, cu articol si link, pentru a putea fi comandata.

 9. Va rog sa promovati, prin afisare permanenta, a SINGUREI carti anti-fracturare aparuta in Romania. Este vorba de Ulei de Sarpe (Snake Oil) de Richard Heinberg. Va multumesc.

  Cu respect,
  Ovidiu Hurduzeu

 10. Urgent.

  SOLIDARITATE PENTRU ROMANIA este realitate.

  Exista radio online. Gazeta. Structurara in rapifa dezvoltare. Cont centralizator . Avem treaba toti. Diaspora im echipa cu cei din tara.

  Echipa de juristi.

  Lasati mesaje pe solidaritatepentruromania@yahoo.ro

 11. Buna seara,

  Nu vad nici un cont bancar unde se pot face donatii pentru ajutarea localnicilor. Suntem multi in strainatate care am putea sa trimitem bani. Va rog sa faceti un cont in Euro si sa il puneti la dispozitie. Tranzactiile bancare intre tarile uniunii Europene sunt gratuite. Avem nevoie de codul IBAN (International Bank Account Number) si SWift/ BIC (Banc International Code).

  Este o sugestie care trebuie luata in considerare!

  Multumesc!

 12. Stimati frati in lupta

  Ma numesc Ramona Dahlen, si sunt membru din grupul Solidaritate pentru Romania-Chicago. Am intrat in contact cu o organizatie Americana care este reprezentata de catre avocati si care lupta pentru cauze bune legate mai ales de lupte impotriva exploatarilor de gaze de sist si minerituri cu cianura. Ei ar fii dispusi sa ne ajute dar ne cer si niste contacte de avocati romani cu care ar putea colabora. Daca sunteti in posesia la asemenea contacte va rugam sa ne anunta-ti urgent. Eu pot fii contactata la 001-773-355-9189 sau ramonadahlen@yahoo.com.

  Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: