cover

Doneaza

Eroii nostri sunt din nou tinta atacurilor guvernantilor. Daca in Diaspora se incalca grosolan dreptul de vot, Pungestiul a fost scos de pe harta Uniunii Europene pur si simplu. Dreptul la libera circulatie, dreptul la educatie, dreptul la viata, toate au fost si sunt incalcate grosolan de catre autoritatile statului, de la Presedinte si pana la ultimul jandarm.

Donatii:

════════════════════════════════════

Asociaţia România Fără Ei,

Str Muntii Carpati 103, Sector 5, Bucuresti, CIF: 29184092

Cont LEI: Garanti Bank: RO59UGBI0000482006480RON

PayPallog deschis pe contul george@romaniafaraei.ro

════════════════════════════════════

Asociația Mișcarea de Rezistență de la Pungești
adresa: România, jud. Vaslui, Comuna Pungesti, sat Armasoaia
C.I.F. 32742636
 
Conturi CEC BANK ROMÂNIA :
LEI RO08CECEVS0130RON0575892
USD RO72CECEVS01B8USD0575894
EUR RO65CECEVS01C1EUR0575893

Am reusit cu mari eforturi sa scoatem toti localnicii si activistii de sub urmarirea penala. Acum insa, Procurorii amendeaza zeci de sateni. Amenzile cumuleaza aproximativ 30.000 lei (300 milioane de lei vechi). Le-am contestat la prim-procuror, insa cu siguranta va respinge contestatile si vom fi nevoiti sa mergem in instanta. Localnicii nu au resursele sa se apere, dreptul lor la aparare ar fi incalcat tocmai prin lipsa resurselor financiare. Avem nevoie de sprijinul celor care nu vor sa lase „KM 0 al Demnitatii si Curajului” singur in fata furtunii starnite de clasa politica infractionala. Fiecare poate contribui dupa posibilitati

Am reusit pana acum sa anulam aproape toate Procesele verbale de contraventie, si au fost zeci. A fost nevoie, cu toate acestea, sa platim si cateva amenzi pentru care se pierduse termenul de contestare in urma invalmaselii si sicanarii permanente a jandarmilor.
Am asigurat asistenta juridica pentru 27 de persoane in 3 dosare penale si au fost scoase de sub urmarire penala pentru ultraj si distrugere, insa au fost aplicate amenzi administrative. In total 72 de amenzi au fost contestate pana acum.

Am ramas datori cu 600 de lei de la contestatiile trecute.
O amenda de 50 de lei a fost platita pentru ca ne costa mai mult contestarea ei. Contestatiile in aceasta faza costa 3.500 lei.
Avem nevoie de ajutor pentru a-i ajuta pe acesti oameni demni si curajosi, persecutati pentru spiritul civic si lupta lor dreapta in fata acestui blestem.

Participati la strangerea de fonduri cu cat puteti, transmiteti mai departe acest mesaj sidistribuiti eventul. Trebuie sa pastram Pungestiul LIBER pentru ca avem nevoie de solidaritate, de curaj, de exemple de demnitate!

Lupta contra fracturare, lupta pentru apa, aer, viata nu este ieftina. Statul roman s-a intors impotriva cetatenilor. E o lupta inegala, dar nu ne vom da batuti, dreptatea este de partea noastra!

Alte detalii pe pagina Asociatiei Romania Fara Ei.

3 păreri la “Doneaza”

  1. Niste sacose de in cu un mesaj mai violent gan: Gazele de sist inseamna moarte ! Nu otraviti pamantul si apa . Eu as vrea mai multe sa le donez studentilor sa mearga la cursuri cu ele !

  2. Ce conteaza ca strain sau nu strain? Ce conteaza e numa sa nu strice natura! Oricine sa fie! Si cei mai mari magari sunt romani din parlamentul Romaniei! De peste 10 ani au dat voie si mina libera la distrugerea padurilor pentru sa primeasca bani de la FMI si acum au dat mina libera la fracturare pentru bani de la FMI. Deci voi nu de straini sunteti otraviti ci de guvernul propriu pe care lati ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: