14 păreri la “Vezi cu ochii tai”

 1. Conteaza fiecare semnatura, fiecare constiinta trezita.Trebuie sa credem in ceea ce facem si vom reusi. Suntem de partea BINELUI. Asa sa ne ajuteDumnezeu!

 2. Oameni buni; urmariti documentarul gasland 2 ; americanii au luptat ani de zile cu corporatiile care au facut loby in parlament; au obtinut mici succese care mai apoi au fostt sterse cu buretele in citeva zile de catre politicieni; totul s-a masluit si s-a musamalizat…si ginditi-va ca america nu se compara cu romania ca democratie…la noi coruptia e maxima….ginditi-va ca in america sint mii de sonde si probabil tot atitea dovezi referitoare la poluare…oamenii au luptat cit au putut dar degeaba…au fost invinsi la final…

  Concluzia este ca nu merge cu moratorii si petitii… se pishe ei pe petitiile noastre cind e vorba de bani multi…singura solutie este sa le luam capu sobolanilor care au nenorocit tara; e cea mai rapida si eficace metoda;nu mai este timp de discutii;trebuie iesit in strada sute de mii cu rangi si topoare si dat jos guvernul pur si simplu lucru care ma indoiesc ca o sa se petreaca ; poporul e prea moale si fricos ; si indiferent …..

 3. Multumim! Este scopul nostru. Stiu ca lupta este inegala, ei au in mana multe parghii si pare lipsita de sanse lupta. Actionam in instanta, la guvern, in Parlament, dar mai ales pe taramul informarii masive a populatiei. Pana acum am avut mici succese si lumea constientizeaza.

 4. Am semnat și eu pentru scopul dumneavoastră, însă consider că este pierdere de timp să strângeți semnături sau să faceți petiții inutile.Astea nu sunt arme cu care să luptăm împotriva unei corporații ca Chevron.
  Pentru ca Chevron să nu reușească să exploateze ar fi nevoie de un popor, care din păcate nu locuiește în România.În România trăiesc doar amatori de mici și bere, doar oameni pe care poți să-i cumperi cu orice.Asta este nația română.

 5. SI, DACA TOT MODIFICAM CONSTITUTIA, NOI, POPORUL, DORIM CA ARTICOLUL 35 SA ARATE ASTFEL:

  Dreptul la mediu sănătos ARTICOLUL 35
  (1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
  (2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept. IN ROMANIA , EXPLOATAREA GAZELOR NATURALE PRIN METODA FRACTIONARII HIDRAULICE ESTE STRICT INTERZISA!
  (3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.

  Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic! Sa facem ceva!

 6. Nu sunt de acord cu fracturarea hidraulica si de asemenea nu sunt de acord cu exploatarea gazelor de sist.

 7. Se pot face multe, dar resursele fiind limitate, oricine poate contribui inclusiv cu promovare prin diferite mijloace. Asteptam ajutorul tau! Multumim!

 8. Folositi admob.com sau airpush.com pentru creearea unei campanii profesionale online, cu pagina optimizata pt mobile-viewing pt a strange cu adevarat zeci de mii de semnaturi din romania.
  E timpul sa punem presiune pentru adoptarea unei legi pentru INTERZICEREA unei astfel de exploatari pe teritoriul Romaniei.
  NOI decidem! asta trebuie sa incepem noi sa-i educam pe politicienii nostrii!

 9. Acesti politicieni corupti si cu trasaturi comune MOLUSTELOR si taratoarelor (fara nici o urma de coloana vertebrala) se pot si SCHIMBA!!
  Ceea ce nimeni nu da in stirile din Romania, este ca in Cehia exact asta s-a intamplat: UN OM a pornit schimbarea unui presedinte corupt. DA, un om a strans 74,000 de semnaturi si a reusit! deci puterea este a noastra a oamenilor, nu a lor! Ei vreau sa ne faca sa credem asta, DAR: NOI I-AM ALES, NOI II DAM JOS!

  http://worldcrunch.com/world-affairs/meet-the-dashing-czech-billionaire-leading-the-fight-against-klaus-and-corruption/corruption-janecek-czech-klaus-trial/c1s11102/#.UU2LtY7trL9

 10. NUUUUUUU SI NUUUUUUUUUU ACESTUI SISTEM. NU INTELEG CUM ACESTI POLITICIENI NU SE GHANDESC LA SANATATEA NOASTRA SI A LOR PRIN URMARE,SAU EI NU TRAIESC IN TARA? ESTE FOARTE DEZASTRUOS CEEA CE SE INTAMPLA. RUSINE MARE,JOS CU EI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: